blokken-rechtsboven

Wat vindt u van ons?
Komweg 41
5421 LA Gemert
Tel: 0492-361472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Renault Kangoo Express

Renault 47073 global fr

Als marktleider op de Europese bedrijfswagenmarkt heeft Renault zijn reputatie hoog te houden. De grondig vernieuwde Renault Kangoo Express zet opnieuw de maatstaf met een hogere kwaliteitsbeleving, de schoonste motoren in zijn segment, een vergroot onderhoudsinterval en nieuwe opties op het gebied van multimedia. De nieuwe Kangoo Express is vanaf heden te bestellen en staat vanaf juni bij de Renault-dealer in de showroom.

De wijzigingen aan de Renault Kangoo Express zijn talrijk. Het exterieur valt op door het nieuwe front met de nieuwe merkidentiteit van Renault, terwijl het interieur wordt gekenmerkt door het vernieuwde dashboard en het gebruik van hoogwaardige materialen. De hogere kwaliteitsbeleving van de Kangoo Express is mede te danken aan de verbeterde plaatwerkkwaliteit, een smallere en homogene afstand tussen de carrosseriedelen, minder zichtbare laspunten en verminderd windgeruis.

Schoonste in segment

De ijzersterke propositie van de Renault Kangoo Express is ook te danken aan de efficiënte motoren. De dieselversies ENERGY dCi 75 Stop & Start en ENERGY dCi 90 Stop & Start noteren een gecombineerd brandstofverbruik van 4,3 l/100 km en een CO2-uitstoot van 112 g/km. Daarmee is de Renault Kangoo Express de schoonste bedrijfswagen in zijn segment én komt hij in aanmerking voor de gereduceerde bijtelling van 20 procent bij privé gebruik van de zakelijke auto! De kilometerkostprijs van de nieuwe Kangoo Express wordt nog aantrekkelijker door het vergrote onderhoudsinterval van 40.000 km voor alle dieselversies.

Opties

Met het optionele Renault R-Link wordt de radio/cd-speler met USB-aansluiting van de Kangoo Express gekoppeld aan een hypermodern multimediasysteem inclusief internetverbinding. Het systeem bestaat uit een geïntegreerd TomTom® LIVE-navigatiesysteem en functies waarmee apps zijn te downloaden. Tevens zijn de Kangoo Express en Express Maxi voor het eerst beschikbaar met drie zitplaatsen voorin. De nieuwe Kangoo Express is hiermee nog veelzijdiger en voldoet aan de hoogste eisen van de hedendaagse ondernemer.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en BPM.