blokken-rechtsboven

Wat vindt u van ons?
Komweg 41
5421 LA Gemert
Tel: 0492-361472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Renault Master

Master

De nieuwe Renault Master is vanaf nu te bestellen. De grote bedrijfswagen combineert zuinige Twin Turbo motoren met baanbrekende techniek en de nieuwe merkidentiteit van Renault. De nieuwe Master is bijzonder veelzijdig en leverbaar in 240 versies. Dankzij de riante keuze in optiepakketten en accessoires is de Renault Master geheel op maat te configureren. De eerste exemplaren arriveren in september bij de dealers.

De nieuwe Renault Master heeft op alle fronten belangrijke stappen gemaakt. Of het nu gaat om efficiency, veiligheid, praktische bruikbaarheid of uitstraling: de nieuwe Master behoort tot de koplopers in zijn klasse. Een belangrijk kenmerk is het uitgebreide aanbod. In totaal zijn maar liefst 240 versies beschikbaar, waardoor voor iedere specifieke behoefte een passende Renault Master beschikbaar is.

Renault biedt voor de Master keuze uit twee uitrustingsniveaus, vijf dieselmotoren en diverse carrosserievarianten. De gesloten bestel uitvoering is er in vier lengtes en drie hoogtes, met een laadvolume van 8 tot 22 m³. Tevens is de Master af-fabriek leverbaar als chassis met een kiepbak of pick-up en met een gesloten laadbak (Distribox). Voor specifieke conversiedoeleinden is de Master natuurlijk ook zonder opbouw te bestellen (chassis cabine). Veel varianten zijn naar wens ook leverbaar met dubbele cabine en voor- of achterwielaandrijving.

Twin Turbo dCi

Belangrijke ontwikkelingen op motorisch gebied zorgen voor een ongekende combinatie van kracht, souplesse en efficiency. De 2,3-liter dCi dieselmotoren met enkele turbo leveren vermogens van 110, 125 en 150 pk (81, 92 en 110 kW). De dCi 110 is bovendien leverbaar met STOP & START-techniek, de dCi 125 is ook leverbaar met de automatische Quickshift-transmissie en de dCi 150 is uitsluitend met Quickshift leverbaar.

Nieuw in het aanbod van de Renault Master zijn de state-of-the-art Twin Turbo motoren met vermogens van 135 en 165 pk (99 en 121 kW). Met een brandstofverbruik van gemiddeld 6,9 l/100 km (180 gram CO2/km volgens NEDC) voor de Master Energy dCi 165 L2H2 zet Renault de concurrentie op achterstand.

Het tweede uitrustingsniveau is ten opzichte van de Générique extra voorzien van onder meer een volledig tussenschot, een armsteun voor de bestuurdersstoel, een bijrijdersbank met draaibare laptoptafel, sjorogen in de laadruimte en een volwaardig reservewiel.

Voor het eerst is de Renault Master leverbaar als gesloten bestel in een L4H2 en L4H3 uitvoering met achterwielaandrijving én enkellucht. Deze versies zijn alleen beschikbaar in combinatie met de Twin Turbo dCi 135 en 165 motor.

Voor elke Renault Master is een zeer uitgebreide reeks accessoires, opties en optiepakketten beschikbaar, waarmee de bedrijfswagen geheel op maat kan worden geconfigureerd. Denk aan bijvoorbeeld het Pack Airco Plus, het Pack Airco Comfort Plus en het Pack Visibilité voor extra zicht en veiligheid. Voor de laadruimte biedt Renault talloze oplossingen op het gebied van bevestiging en bescherming.

Renault PRO+

Renault begrijpt als geen ander hoe belangrijk bedrijfswagens zijn voor de ondernemer. Een proactieve serviceverlening is van groot belang. Daarom telt Nederland 23 Renault PRO+ Centers, die zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van bedrijfswagens. Deze Centers zijn gericht op optimale serviceverlening aan ondernemers. Ruime openingstijden, vervangend vervoer op maat en een haal- en brengservice zijn enkele voordelen van de Renault PRO+ Centers.

Voor optimale zekerheid is voor de Renault Master een uitgebreid pakket aanvullende Renault Services beschikbaar, zoals verlengde garantie, onderhoudscontracten, My Renault+, Renault Routeservice+ en financieringsmogelijkheden.