blokken-rechtsboven

Wat vindt u van ons?
Komweg 41
5421 LA Gemert
Tel: 0492-361472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkoop

Vogels autobedrijf BV is een officiĆ«le dealer van Renault. In het pakket zitten zowel personen- als lichte bedrijfswagens.
Mogelijkheden tot leasen en financiering zijn op maat gesneden en onze onderhouds- en garantiepluscontracten garanderen lang zorgeloos rijden.

Vogels autobedrijf BV heeft zich de laatste jaren bijzonder toegelegd op gebruikte wagens. Door de komst van het internet en de daarbij behorende occasionsites worden er jaarlijks bijna 100 occasions meer verkocht. Alles is er op gericht dat de gegevens, getoond op het internet, kloppen met de werkelijkheid. Zowel technisch als wat betreft uitvoering. De kilometerstanden zijn getoetst bij de Nationale Autopas en alle auto's worden gecheckt op schadeverleden. Wij hebben een hoge omzetsnelheid die de kostprijs ten goede komt en u daardoor een prijsvoordeel heeft met de aankoop van een occasion bij Vogels autobedrijf BV.

Occasions jonger dan 5 jaar en max. 100.000 km worden geleverd met 12 maanden Renault Top Occasion garantie. Paul Bekkers en Dennis Koopmans helpen u graag met een goed advies zowel bij aankoop van een nieuwe als van een gebruikte auto.

Via deze LINK wordt u doorgelinkt naar de site van Renault Nederland. Klik dan op configurator en dan heeft u de mogelijkheid de auto van uw keuze samen te stellen. Kies uw model en extra opties en u weet wat de auto gaat kosten. Uiteraard zijn wij als Renault dealer graag bereid onze kennis hier aan toe te voegen. Samen kunnen we dan de optimale auto uitkiezen met een zo gunstig mogelijk kostenplaatje. Heeft u al eens gedacht aan financieren? Ook hier kunnen wij u met de meest gunstige aanbiedingen helpen. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven. 

 Om direkt de laatste akties van onze nieuwe modellen te zien klik dan op AKTIES

 

 

     

Openingstijden Verkoopafdeling;

  • maandag t/m donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
  • vrijdag van 09.00 tot 19:30 uur
  • zaterdag van 09:30 tot 16:30 uur
 

 

     Ook uw kinderen vermaken zich bij ons goed!