blokken-rechtsboven

Wat vindt u van ons?
Komweg 41
5421 LA Gemert
Tel: 0492-361472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rijhulpsystemen

Multisense

Jij beslist, en de Mégane past zich aan: “Eco”, “Comfort”, “Neutraal”, “Sport” of “Persoonlijk”: het Renault Multi-Sense® systeem stemt de auto af op jouw wensen van dat moment. Het systeem regelt zowel technische instellingen (motorrespons, schakelen, variatie van de stuurkracht, geluid van de motor, reactievermogen van het 4Control-systeem) als de sfeer aan boord (massagestoelen, sterkte van de binnenverlichting, weergave van informatie, kleur van de instrumenten).

Easy park assist

Het systeem meet de beschikbare ruimte voor een door jou geselecteerde insteek. Het systeem neemt de besturing over , de bestuurder hoeft alleen maar te schakelen, te remmen en het gaspedaal te bedienen.

Traffic Sign Recognition

De Renault Mégane biedt je een breder blikveld en verhoogt de veiligheid dankzij Traffic Sign Recognition: de camera analyseert de informatie op de verkeersborden (snelheid, regen, wegwerkzaamheden) en geeft deze door aan het systeem. Wanneer je de snelheidslimiet overschrijdt, verschijnt er een waarschuwing op uw dashboard.

4Control

De Espace is één met de weg. Het 4Control®-systeem met vierwielsturing is een exclusieve innovatie van Renault en optimaliseert de levendigheid en wendbaarheid in de stad door de achterwielen mee te laten sturen. In dynamische rijomstandigheden optimaliseren ze het rijgedrag door de reacties aan te passen aan de grip van het wegdek en jouw rijstijl.