blokken-rechtsboven

Wat vindt u van ons?
Komweg 41
5421 LA Gemert
Tel: 0492-361472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderhoud

Vogels autobedrijf BV beschikt over een moderne en goed geoutilleerde werkplaats met gemotiveerd en hoog opgeleid personeel. Wij verzorgen het onderhoud, reparatie en de APK-keuring voor uw personen- of lichte bedrijfswagen. Natuurlijk zijn wij bekend met alle systemen die zich in de auto bevinden. Wij zijn gespecialiseerd in Renault, maar ook andere merken zijn bij ons welkom. Ellen of Vincent, van de receptie-afdeling, zal met u de afspraak maken. Eric, de chef-werkplaats en zijn team zullen uw auto deskundig onderhouden of repareren.

Vogels autobedrijf BV is een Renault Erkend Schadebedrijf. Als u schade heeft dan is uw Renault bij ons in de beste handen. Het Renault Erkend Schadebedrijf garandeert namelijk vakmanschap volgens strikte Renault-normen. En u bent er zeker van dat uw Renault wordt hersteld met originele Renault onderdelen en door goed opgeleide vakmensen.

 

 

     
Vogels Autobedrijf biedt u ook de Drive-in service. Bij de Drive-in service van Renault kunt u wachten op een kleine reparatie of onderhoudsbeurt. Olie verversen, uitlaat repareren, accu, ruitenwissers, banden of schokdempers vervangen, remmen nakijken of een APK-keuring. De gespecialiseerde Renault-monteurs van de Drive-in service regelen het en u kunt vaak binnen een uur weer de weg op. De Drive-in service hanteert all-in prijzen, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent, en geeft garantie op de onderdelen en de montage. Klik HIER  voor een afspraak in te plannen.    
     

Bij pech kunt u gebruik maken van de Renault Route Service. Renault Route Service verleent, bij pech of schade, zeven dagen in de week, 24 uur per dag, in heel Europa, assistentie aan rijders van alle in Nederland verkochte Renaults. Ook met een Top Occasion kunt u beroep doen op diensten van de Renault Route Service. Bij pech of schade buiten onze openingstijden belt u 0800-0303 en Renault Route Service zorgt voor een vlotte reparatie en indien nodig voor vervangend vervoer of onderdak.
Vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie is bij ons mogelijk. Wij hebben drie opties; een gratis leenfiets, een Twingo/Clio/Megane van maximaal 18 maanden oud voor € 25,- per dag exclusief brandstof.


Werkplaats-openingstijden;

  • maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur
  • zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur
 

     0800-0303